2016. szeptember 19., hétfő

Šamot 65 - RK Partizan 25:19 (szuperliga, 2. forduló)

Igen, a második fordulóval kezdtünk, nem csalás, nem ámítás. Az első fordulóban a Metaloplastikával csaptunk volna össze, az a mérkőzés - egyelőre - ismeretlen okokból elmaradt, úgyhogy nekünk egyből a második fordulóval indult a szezon.
És ki is kaptunk az újonc Šamot 65-től.
Roppant fájdalmas vereség, ráadásul esélyünk se nagyon volt. A mérkőzés legelején még volt egy pillanat, amikor 1:2-re vezettünk (Milenković góljával), aztán a hazaiak pikkpakk kiegyenlítettek és a 16. percben már 7:4-re elhúztak. 12:8 volt az első félidő vége, aztán a másodikban volt az 14:8 meg 16:10 is. Pedig kaptunk 8 büntetőt is a meccs alatt (ebből hatot becsülettel be is lőttünk), ezzel szemben a Šamotnak összevissza kettő jutott. De nem ment, az Istennek se. 25:19 lett a vége, Stevanović a legutolsó percben vágott be egy gólt a hazaiaknak.
Hárman is 4-4 gólt lőttek (Nemanja Živković, Vuk Milenković, Lazar Kukić), Aleksa Maksić 3 gólt szerzett, Darko Stevanović és Nikola Ivanović egyet-egyet.
Ami pedig a meccsről fellelhető vizuális anyagot illeti, ezt az egyetlenegy videót sikerült feltúrni az RTV Šumadija jóvoltából, akiknek ezúton is nagyon köszönöm, hogy feltöltötték ezt az összefoglalót a Youtube-ra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése