2016. szeptember 11., vasárnap

Borac Čačak - FK Partizan 0:2 (szuperliga, 8. forduló)

Rutingyőzelem. Magabiztosan vertük két góllal a Boracot.

Vulićević volt a csapatkapitány

A szokásos módon indult a meccs. Az első 20 percben vehemensen támadtunk és igyekeztünk gólt lőni, sikertelenül. A Boracnak csak annyi jutott, hogy Maslać már a 18. percben megkapta a második sárga lapját és le kellett vonulnia a pályáról. A čačakiak innentől kezdve végig 10 emberrel játszottak.
A 26. percben jött az első említhető helyzet. Jobbról ívelt be Bozsinov, de középen Đurđević egy ütemmel maradt le a passzról, a labda végül szögletre ment.
Az erős kezdés után a 30. percben kissé leült a meccs. Átlagszurkoló - némi fanyar beletörődéssel - már arra gondolt, hogy akkor szokás szerint némi minimalista tilitolival kibekkeljük a végéig a mérkőzést, ahogy eddig is. Viszont a 38. percben egy jobbról érkező szabadrúgásnál Jevtović fejjel megtolta a labdát, Miletić pedig felugrott és a hálóba fejelte. Gól! 0:1


Sőt.
Alig telt el két perc, amikor a Borac védelme hatalmasat hibázott, Mihajlović pedig ezt orvul kihasználta. Lecsapott a labdára, kicselezte a kapust, majd az egész védelmet is és egy bombagólt vágott. 0:2

Mihajlović rálő...

...és lehet ünnepelni

Még a félidő végén Đurđević lőtt rá messziről, alig ment mellé.
A második félidőben az 58. percben volt egy nagy helyzetünk (addig nem nagyon történt semmi). Vulićević ívelte be a labdát középre, ott a kapus hatalmasat védett Đurđević elől.

Végül is nem volt rossz a meccs. Iram volt, küzdelem volt, helyenként még látványos is volt. Támadtunk. Sokat. És még elképzelés is volt a támadásainkban.

A 80. percben azért csak kellett némi bohózat is. Vulićević küldte be a labdát középre, valaki rálőtt, a kapus óriásit védett. A labda kipattant a mezőnybe, onnan megint rálőtt valaki. A kapus újra védett, de a labdát kiejtette a kezéből. Bozsinov éppen ott állt, ziccerhelyzetben volt, a gond csak az volt, hogy irgalmatlan nagy lesen is. Gyorsan belőtte a labdát a hálóba, de a bíró már akkor lefújta, amikor megmozdult.
A 85. percben még Đurđević egyszer rálőtt (fölé), aztán a 88. percben Janković küldött egy lapos lövést a kapura (a kapus kivédte).

Összefoglaló:


Tények:

Helyszín: FK Borac stadion, Čačak
Nézőszám: 6000
Vezette: Majo Vujović (partjelzők: Dejan Petrović, Dejan Potočan - tartalék játékvezető: Kis-Csepegi Róbert)

Borac Čačak: Aleksić, Tanasin, Maslać, Drašković, Obradović, Bogdanović, Delić (Marčić, 61.), Stanković (Krstić, 24.), Zoćević (Baldé, 86.), Sajčić, Thiago
Vezetőedző: Ljubiša Dmitrović

FK Partizan: Kljajić, Vulićević, Milenković, Balažic, Miletić, Marjanović (S. Ilić, 65.), Jevtović, Mihajlović (Janković, 63.), Leonardo, Đurđević, Bozsinov (Vlahović, 85.)
Vezetőedző: Marko Nikolić

Gólszerzők: Miletić (38.), Mihajlović (40.)
Sárga lap: Maslać (10.), Tanasin (79.), ill. Milenković (33.)
Piros lap: Maslać (18.), második sárga lap

A bajnokság jelenlegi állása:
1. CZ 22 pont
2. Vojvodina 17 pont
3. Radnički Niš 16 pont
4. Metalac 14 pont
5. FK Partizan 13 pont
6. Spartak Subotica 13 pont
7. Napredak 12 pont
8. Mladost 12 pont
9. FK Voždovac 11 pont
10. Rad 10 pont
11. Novi Pazar 8 pont
12. Javor 7 pont
13. Radnik 6 pont
14. Čukarički 5 pont
15. Borac 5 pont
16. OFK Bačka 4 pont

(képek: partizan.rs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése