2016. június 8., szerda

Görhoki-bajnokság, 3. forduló - továbbra is veretlenek vagyunk

Még a múlt hét végén, vasárnap volt a görhoki-bajnokság 3. fordulója, le is mentünk egy laza kis átmozgató edzésre.
Három mérkőzést játszottunk, az első egyből a rangadó volt. Ez volt talán az egyetlen meccs, ami kicsit megizzasztotta a társaságot. A Zvezda kétszer is vezetett, először 0:1-re, aztán a félidőben már 2:4 volt nekik. A harmadik negyedben viszont vágtunk 3 gólt (5:4), a negyedikre meg kiütöttük őket (9:5). Nemanja Nikolić és Vladimir Ljutovac volt a két fő gólszerzőnk.
A második meccset a Spartak ellen játszottuk. Sima ügy volt, 8:1-re lejátszottuk őket, Nikolić itt is csúcsra járatta magát, 4 gólt szerzett. A végén az NS Stars-szal csaptunk össze, ez egy elmaradt mérkőzés volt még az első fordulóból, amit most sikerült bepótolni. 10:3-ra megnyertük. Ognjen Stoiljković 3 gólt szerzett, Marko Brkušanin és Lazar Leštarić kettőt-kettőt.
24 ponttal vezetünk a tabellán, gyakorlatilag már bajnoknak számítunk. (A második helyezett Vitez 7 ponttal van mögöttünk.) A következő forduló(k)ról a szövetség később fog dönteni, mert most mindenki a görhoki-világbajnokság selejtezőire készül. A selejtezőket június 22. és 25. között fogják játszani.
Néhány kép a mostani fordulóból:

Rangadó





Ez már valamelyik későbbi meccs (valószínűleg az NS Stars ellen, de javítsatok ki, ha tévedek)


(képek: Facebook/Savez hokeja na ledu Srbije)

A bajnokság jelenlegi állása:
1. IHK Partizan 24 pont
2. HK Vitez 17 pont*
3. CZ 15 pont
4. Spartak 9 pont
5. Vojvodina 3 pont
6. NS Stars 1 pont**

A *-gal jelöltnek 1, míg a **-gal jelöltnek 2 mérkőzéses hátránya van

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése