2014. június 1., vasárnap

Átigazolási hírek

Danilo Pantićot elviszi a Juventus, hogy a saját futballiskolájába járassa. Ez most már nagyjából fix egyesre vehető.
Többé-kevésbé az is nyílt titok, hogy a Partizan ebbe a tranzakcióba a siralmas pénzügyi helyzete miatt ment bele. A hét második felében zajlottak a tárgyalások, a vezetőség aztán rámondta az áment. Részletekre nem derült fény, de bárki biztos lehet benne, hogy többmillió ropogós euróbankjegy került a csapat bankszámlájára a kis középpályásért cserébe.
Sutyorogják azt is, hogy a Partizan korábban már több tehetséges fiatal játékost is ezért adott el, illetve gyakorlatilag börzét rendeznek az ifjú tehetségekkel, hogy aki akarja, hadd vigye, csak fizessen, mint a katonatiszt. Lazar Marković és Aleksandar Mitrović is éppenhogy betöltötték a nagykorúságot, amikor a csapat eladta őket külföldi kluboknak. A fiatal Matija Nastasićnak meg annak idején még lehetősége sem volt bemutatkozni a felnőttcsapatban, amikor lenyúlta a Fiorentina.
A szurkolók fel vannak háborodva, de a vezetőséget ez egy percig sem érdekli.

És ha rosszmájúskodni akarnék, akkor közbeszúrnám, hogy cserébe meg idehoznak ilyen Trajković-szerű arcokat. Minden épeszű vezető inkább a saját nevelésű gyerekeket tartaná itt.

Ja, és még olyan hírek is szállonganak, hogy a bankszámla bányabéka-szintje miatt a csapat a dolgozóit is le akarja építeni. Konkrétum nem hangzott el, csak annyi, hogy drasztikus csökkentés várható a csapat körül tevékenykedők számában is, de a klub igyekszik ezt "a lehető legfájdalommentesebben" (LOL) végrehajtani. Nyilván a Nagy Albert-féle ügy is (többek közt) ezzel függ össze.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése