2014. június 24., kedd

Kosárlabdabörze

Dragan Todorić elnök nem viccel. Legalábbis a mozzartsport.com szerint. A kosárlabdacsapat főnöke komolyan gondolta, hogy kiárusítja a fél csapatot.
Todorić szerint Bogdan Bogdanović pillanatnyilag New Yorkból vár híreket, hogy draftolják-e vagy sem. Bertansra állítólag a San Antonio vetett szemet. Pavlovićnak lejárt a szerződése, szabadon igazolhat bárhová - nem úgy hangzott, mintha a Partizan nagyon marasztalná... Ahogy ki lehetett venni az elnök szavaiból, ő még Milosavljevićet és Westermannt is eladná, de egyelőre mindketten a maródiak listáját erősítik. Milosavljevićnek most jár le a szerződése, de a sérülése miatt egyelőre szóba se jöhet, hogy esetleg eligazoljon.

Remek. Tegye fel a kezét az, aki Belgrádban marad. A takarító néni nem számít...

Boris Dalloról lehet tudni (vagy legalábbis sejteni), hogy marad. A bajnoki döntő után azt mondta: "Maradok. Nekem itt ez olyan, mint a második családom." Úgy legyen...
És még ide tartozik az, hogy a Partizan (egykori) amerikai játékosa, Tarence Kinsey Instagramon gratulált a csapatnak a bajnoki címhez: "Így néz ki egy bajnokcsapat... Gratulálok a Partizannak a sorozatban 13. bajnoki címhez... Megérdemelték. Köszönöm a világ legjobb szurkolóinak, akikkel valaha is találkoztam, az edzőknek, hogy segítettek fejlődnöm, amíg ott voltam, az adminisztrációnak, és mindenekelőtt, a képen lévő srácoknak... Ti, fiúk, kőkeményen dolgoztok és harcoltok, így is kell ünnepelni a végén... Mindenkinek a legjobbakat kívánom a továbbiakban... sok szeretettel."







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése