2014. június 12., csütörtök

Nem zörög a haraszt... - átigazolási pletykák

Valahogy már a felét sem lehet elhinni annak, amit innen-onnan híresztelnek. (Várom egyébként a pillanatot, hogy Đurić elnök egy "BAZINGA" felkiáltással elintézi megint a mendemondákat.)
Szóval, az van, hogy állítólag Brašanac körül zörög nagyon a haraszt. Mindenki orrba-szájba titkolózik, de egyesek szerint hatszámjegyű összegek röpködnek a levegőben. A játékos ügynöke, Ranko Stojić sem mondott sokat.
- Igen, igaz, hogy folynak tárgyalások - erősítette meg a Sportnak. - Darko Brašanac és Predrag Luka átigazolásáról tárgyalunk. Kojićról is tárgyalnánk, de ő sérült, ezért ő még nem jöhet szóba. Vannak kezdeményezések, de konkrétumot még nem mondhatok. Kérem, értsék meg, hogy a mi munkánknál a legfontosabb garancia a sikerre a diszkréció.
- Brašanaccal kapcsolatban annyit elmondhatok, hogy az érdeklődés komoly és mindannyian azon vagyunk, hogy a Partizan is és mindenki más is elégedett legyen - zárta rövidre az ügynök.
Ide tartozik még, hogy állítólag Joffrey Lauvergne körül is szimatol az NBA-s Denver Nuggets. A centernek elvileg még egy évre szól a szerződése a Partizannál. A francia játékos menedzsere, Miško Ražnatović azonban cáfol.
- Még csak érdeklődésnek sem lehet nevezni a dolgot - válaszolta újságírói kérdésre. - Semmiféle konkrétum nincsen és július 1-je előtt nem is lesz. Csak akkor lehet ugyanis hivatalosan is elkezdeni bármiféle tárgyalást.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése