2014. június 11., szerda

Az elnök cáfol; bizonytalanság Lazović körül

Dragan Đurić elnök nyilvánosság elé állt, de csak azért, hogy megcáfoljon néhány, főleg átigazolással kapcsolatos pletykát. Kering néhány kósza hír netszerte a Partizan esetleges nyári beszerzéseiről; felröppent, hogy leigazolják a jelenleg Japánban kölcsönben játszó Gojko Kačart (nem fogják), felmerült az orosz Premier League-ben idegenlégiós Nemanja Tubić neve is, továbbá a szintén orosz bajnokságban (Dinamó Moszkva) szereplő Marko Lomić, sőt, még a kameruni Abubakar Oumaru is. Az elnök kategorikusan cáfolt minden egyes híresztelést, bár hozzátette, Oumaru jövetelének külön örült volna.
Kačarral állítólag folytak tárgyalások, Lomić érkezése pedig nagyban függ attól, hogy Vladimir Volkov marad-e a következő idényre is a Humska utcában. Az elnök az új játékosvásárlásokat attól tette függővé, hogy a jelenlegi állományból sikerül-e eladni valakit.
Ide tartozik még az is, hogy az AEK Athénbe igyekvő Danko Lazović körül is teljesen bizonytalan minden. A játékos jelenleg szabadságon van, de annyit elismert, hogy mind a Partizannal, mind az AEK-kel tárgyal. Ami biztos: most vasárnap fog visszatérni Belgrádba, azelőtt nem tud semmi konkrétumot mondani.
A csapat szombaton gyülekezik a zemuni komplexumban és jövő héten hétfőn indulnak Zlatiborba edzőtáborozni. Lazović elvileg nem tart(hatna) a csapattal, de közben az AEK részéről további három nap gondolkodási időt kértek. Legkésőbb szombaton foglalnak állást azzal kapcsolatban, hogy megveszik-e a csatárt vagy sem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése