2014. június 10., kedd

Hírek hideg Jelen mellé

Miközben dögmeleg van (Belgrádban is, meg Magyarországon is), és mindenki épp a gutaütést várja, Dragan Gogić kosárlabdaelnök nem nyugszik. Vagy a nyúltagyára ment a hőség (33°C van Belgrádban árnyékban a Blic szerint), vagy lehet, hogy meló közben egy mélyhűtőládában üldögél bejegelve, de még ebben a melegben sem hagy fel Duško Vujošević és a Partizan abuzálásával.
Akik kitalálják, hogy miért kap megint büntetést a vezetőedző, azok között kisorsoljuk Dragan Gogić lábnyomát.
Szóval, az van, hogy Vujošević a Radnički elleni elődöntőn levette a zakóját. Mint tudjuk, Gogić elnök ezt megengedhetetlennek tartja, nyilván 40°C-ban is, amikor az ember agya rojtosra fő a hőségtől

Indítványozom, hogy Gogićot ültessük ki másfél órára a Genex torony tetejére, nyár kellős közepén, dögmelegben, amikor az aszfalt is lassú csöpögéssel olvad. Természetesen teljes harci díszben, full öltönyben, nyakkendőben, pörgekalapban, víz nélkül, frissítő nélkül. Aztán majd utána nyilatkozzon.

így hát a Partizan trénerének 34 500 dinárt kell kicsengetnie, nem megfelelő öltözék miatt.
Nem vigasz, de a tényekhez hozzátartozik, hogy a Radnički sem maradt ki a szórásból (a Partizan most "megúszta" ennyivel), ugyanis a Kragujevac játékosának, Stefan Birčevićnek is fizetnie kell 11 500 dinárt. (bevallom, azt nem sikerült kihámoznom, hogy miért, de Gogić biztos nagyon mérges rá. Itt a határozat teljes szövege pdf formátumban, aki érti, hogy Birčević mit vétett, az írja meg kommentben. Köszi előre is.)

Este 20 órától pedig visszavágó. Arenasport 1 és/vagy RTS 2.

PS: Ez itt a reklám helye.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése