2014. június 27., péntek

Bogdanovićot draftolta az NBA + hírek futballberkekből

Bogdan Bogdanović immáron a Phoenix Suns játékosa.


[könnyeket visszanyel, gratulál, örül, stb...]

Érdekesség viszont, hogy a mozzartsport.com szerint - ahol idézik a Suns menedzserét, Ryan McDonough-t -, Bogdanovićot visszaküldik Belgrádba legalább egy évre. A Suns visszatartja ugyan a játékos jogait, de a menedzser szavaiból ítélve Bogdanovićnak még fejlődnie kell.
- Bogdanović az egyik legkiválóbb európai játékos - mondta McDonough. - Mind az Euroligában, mind az ABA Ligában bizonyított. Korához képest kitűnő képességekkel rendelkezik. Előrebocsátanánk, hogy Bogdanović most visszatér Európába és a Partizannál fog játszani a továbbiakban. Meggyőződésünk, hogy a későbbiekben jó eséllyel válhat belőle NBA-játékos.
Az amerikaiak egyébként kitettek magukért... Az ESPN tévécsatorna  műsorában a Bogdanovićot bemutató résznél sikeresen bevágták a horvát válogatott Bojan Bogdanovićot. Videó itt, 01:54-től.

Azt a népművelt anyádat...

Szóval, lényeg a lényeg, Bogi visszajön még legalább egy évre a Pionir Hallba. Aztán majd lesz valahogy.

Csak diszkréten örülni, nem szétrúgni a ház négy falát... Még nem... 

***

A futballisták háza tájáról érdekes hírek szivárognak. Úgy néz ki, Lomić mégsem lesz a Partizan játékosa. Annak ellenére, hogy részt vett a zlatibori edzőtáborban, és ott volt a Szlovéniába utazók listáján, a játékos az utolsó pillanatban meggondolta magát. A hírek egy baromi zsíros orosz ajánlatról szólnak - az FC Mordovia Szaranszk állítólag egy olyan szerződést tálalt elé, aminek nem tudott ellenállni, összecsomagolt és már el is húzott.
Ide tartozik még az is, hogy az elefántcsontparti Fofana sem tud (egyelőre) Szlovéniába utazni a csapattal, de ő merőben adminisztratív okok miatt maradt le. A helyzet az, hogy nincs vízuma semmilyen más európai országba, ez viszont túl későn derült ki. Abban a pillanatban, hogy megszerzi a szlovén vízumot, már követi is a csapatot a felkészülésre.

Ma pedig gálameccs, este 7 órától. Nézed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése