2014. június 15., vasárnap

Itten patakvér fog folyni

Vagy valami ilyesmi, mindenesetre ha Gogić elnökön múlik a dolog, akkor legalábbis szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, a Partizan pedig fizet, mint a katonatiszt. Már ha van még miből...
A legújabb dörgedelem (pdf) szerint

Bakker, ez a Gogić ilyen rohadt munkamániás, hogy most, rögtön, azonnal, ilyen rögtönítélőbíróság-jelleggel össze kell trombitálni a teljes fegyelmi bizottságot, vasárnap délután? Nem várhat hétfőig, a szentségit neki?...

aszongyahogy.
Duško Vujošević vezetőedzőnek 11 500 dinár büntetés, technikai faultért.
Duško Vujošević vezetőedzőnek 23 000 dinár büntetés, technkai faultért.
Duško Vujošević vezetőedzőnek 11 500 dinár büntetés, megint technikai faultért.
Duško Vujošević vezetőedzőnek 115 000 dinár büntetés, mert a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nyíltan kritizálta a játékvezetőket.

Szólásszabadság?... Szabad véleményhez való jog?... Gogić, te nyomorult, álszent féreg, mennyiért térdeltél le Vučićnak?...

Duško Vujošević vezetőedzőnek 34 500 dinár büntetés, mert levette a zakóját.
Davis Bertansnak 11 500 dinár büntetés technikai fault miatt.
Davis Bertansnak 115 000 dinár büntetés, mert nyilvánosan fikázta a bírókat.
Bogdan Bogdanovićnak 115 000 dinár büntetés, mert nyilvánosan fikázta a bírókat.

Gogić, te mocskos disznó, verjen ki a víz álmodban és sikoltozva ébredj fel, a párnád csücskét harapdálva, valahányszor a Partizanról álmodsz. És legyenek fekete-fehér álmaid, te gyáva, gerinctelen seggfej. Nagyon jól tudod, hogy többek közt pont miattad, meg az agyatlan büntetéseid miatt a Partizannak már alig van pénze, a játékosok hónapok óta fizetés nélkül, merő szerelemből játszanak, te pedig még őket is meg akarod kopasztani. Miből fizessenek, te hulladék?...

Dragan Todorićnak, a Partizan elnökének 115 000 dinár büntetés, mert nyilvánosan fikázta a bírókat, emellett a mérkőzés utáni nyilatkozataival előnytelen színben tüntette fel (WTF?...) a kosárlabda-szövetséget.
A KK Partizan NIS csapatának 69 000 dinár büntetés, mert a szurkolói szilárd anyagokat dobáltak a pálya területére.

Már vártam.

A KK Partizan NIS csapatának 46 000 dinár büntetés, mert a szurkolói petárdákat és más robbanó eszközöket dobáltak a pálya területére.
A KK Partizan NIS csapatának 34 500 dinár büntetés rendezői hiányosságokért.
A KK Partizan NIS csapatának az elkövetkező két otthoni meccsét zárt kapuk mögött kell játszania.

Mindeközben,
Dejan Radonjićnak, a Zvezda vezetőedzőjének 23 000 dinár büntetés technikai fault miatt.
Továbbá Dejan Radonjićnak 115 000 dinár büntetés, mert a meccs utáni sajtótájékoztatón nyilvánosan fikázta a játékvezetőket.

Vigyázat, mert röhögök.

De most jön a durva része.
Nikola Milutinovnak 172 500 dinár büntetés és eltiltás egy mérkőzésre technikai fault miatt. (Gogić nagylelkűen megengedte, hogy az eltiltást a play-off után töltse le.)
Saša Pavlovićnak 172 500 dinár büntetés és eltiltás egy mérkőzésre technikai fault miatt. (Neki szintén megengedte a nagyságosmagasságos elnökúúúúúúr, hogy a play-off után töltse le a büntetést.)
Joffrey Lauvergne-nek 115 000 dinár büntetés technikai fault miatt.
Dejan Muslinak, Nemanja Bezbradicának, Boris Dallonak, Mihajlo Andrićnak és Đorđe Gagićnak egyenként 57 000 dinár büntetés (összesen 342 000 dinár) technikai fault miatt.
DeMarcus Nelsonnak, a Zvezda játékosának 172 500 dinár büntetés és eltiltás egy mérkőzésre technikai fault miatt. (Gogić apuci szeret téged, úgyhogy letöltheted a play-off után.)
Marko Tejićnek, a Zvezda játékosának 172 500 dinár büntetés és eltiltás két mérkőzésre. A vicces az, hogy ezt a 18 éves kölyköt nem is nevezték a mérkőzésre. Sebaj, darab-darab, vesszen a férgese, nem igaz?... Nem baj, babám, Gogić apuci, Isten kinyújtott balkeze neked is megengedte, hogy a play-off után töltsd le az eltiltást.
Ivan Radenovićnak, a Zvezda játékosának 115 000 dinár büntetés technikai fault miatt.
Boban Marjanovićnak, Luka Mitrovićnak, Tadija Dragićevićnek, Jaka Blažičnak és Branko Lazićnak, a Zvezda játékosainak egyaránt 57 000 dinár (összesen 285 000 dinár) büntetés technikai fault miatt.

És végül a slusszpoén:
Ilija Belošević játékvezetőnek egy mérkőzésre való eltiltás, mert nem megfelelően vezette a mérkőzést.

Értitek?... Egy mérkőzésre. Egyre. Ezt az egy nyomoroncot. A többit nem. Gogić, te renyhe bivaly, szívből kívánom, hogy pont olyan dicstelenül és szégyenteljesen rúgjanak ki a pozíciódból, ahogy bekerültél oda, és derüljön fény minden egyes apró kis aljasságodra és cincáljanak szét atomjaidra az összes médiában. Orvosi eset vagy, akit sürgősen el kell távolítani a pozíciójából és megfelelő szakember kezelésére bízni. Egy mocskos nagy kelés vagy a szerb kosárlabda testén, és ki kéne nyomni téged, mint egy különösen gusztustalan pattanást.


Elnézést egyébként, ha nem kérek elnézést az előző kirohanásomért. Ez az egész ügy gusztustalan, felháborító és teljesen igazságtalan, Partizan-szurkolóként pedig jogom van kiborulni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése