2014. június 18., szerda

Beharangozó - KK Partizan NIS - Crvena Zvezda kosárlabda szuperliga döntő 3. mérkőzés holnap

Holnap 20 órakor kezdődik a kosárlabda szuperliga döntőjének 3. mérkőzése.
- Kitűnő második mérkőzést játszottunk - mondta Milenko Tepić. - Jelenleg 1:1 az állás, így most olyan, mintha újra az elejéről kezdenénk. Nagyon örülök az előző mérkőzésünknek; ennek alapján merem remélni, hogy a rájátszás a továbbiakban normál körülmények között fog zajlani. Ha ez így lesz, akkor nagyon fogok örülni a győztesnek, függetlenül attól, hogy melyikünk aratja a végső győzelmet.
- Most szurkolók nélkül fogunk játszani - folytatta a Partizan irányítója. - Nagyon sajnálom, hogy ez így lesz, és remélem, a Zvezda játékosai is így látják a helyzetet. Mi mindig elsősorban a közönségünknek, a közönségünkért játszunk. De a mostani körülmények között is azt gondolom, hogy a legjobbat kell kihoznunk magunkból.
- 12 éve sorozatban megnyertük a bajnokságot - fogott bele Duško Vujošević. - Szerepeltünk az Euroligában, amikor annak még volt jelentősége. Természetesen ez a 12 év nagyon nehéz volt, és nyilván a másik oldal szurkolóinak nagyon stresszes és frusztráló.
- Függetlenül attól, hogy nem lehetnek ott a szurkolóink, és függetlenül attól, hogy ez az egész helyzet teljesen abszurd, nekünk mégis van kiért játszanunk. Az elmúlt időszakban rengetegen követték figyelemmel a körülöttünk zajló eseményeket. Tudjuk, hogy a korábbi meccseken morálisan mi voltunk előnyben.
- Mindkét csapat teljes erőbedobással fog küzdeni, ezt mindannyian tudjuk - folytatta a tréner. - Nálunk egyedül Musli fog hiányozni, ő fertőzés miatt nem tud ott lenni. Nagyon kemény mérkőzés lesz a holnapi. Koncentrálnunk kell, mert az ellenfelünk nagyon komoly színvonalat képvisel, nekünk pedig ezt nem szabad elfelejtenünk. Kemény mérkőzés lesz, színvonalas és nagyon komolyan motivált ellenféllel és nekünk legalább ilyen színvonalat kell hoznunk. Remélem, a bírók is fel tudnak nőni a feladat komolyságához - jegyezte meg még Vujošević.

A meccs tehát holnap 20 órakor kezdődik. Az RTS 2 és az ArenaSport1 élőben fogja közvetíteni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése