2014. június 6., péntek

Átigazolási hírek

Branislav Trajkovićot átadólistára tette a Partizan. A Vojvodinától hozott védő alig töltött fél évet (se) a Humska utcában, de már mutatják is neki a kijáratot. A hivatalos indoklásban az található, hogy a csapat nem elégedett Trajković tavaszi teljesítményével, ráadásul a hátvéd balhés viselkedése csak rontott a helyzeten.

Danilo Pantićot nagyon vinné a Juventus, de a szerződést még mindig nem sikerült tető alá hozni. A mozzartsport.com szerint (akik a Sport c. napilapot idézik) azért akadozik a helyzet, mert "túl sok menedzser tartózkodik a szerződés körül és túl lettek komplikálva a dolgok".

Nikola Drinčićet viszont vinné a Maccabi Haifa, de a csapat nem engedi. A középpályás három évre szerződött a Partizanhoz, még nem töltött fél évet sem a csapatnál, így nem távozhat.

Vladimir Volkov szerződése elvileg még jövő júniusig érvényes, de a klub nem mondana nemet, ha valaki bejelentkezne érte (és ropogós euróbankókkal fizetne). Konkrét érdeklődő még nincs, de a csapat megfelelő ajánlat ellenében elengedné a hátvédet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése