2014. június 23., hétfő

Dragan Gogić visszavág - büntetések a döntő után + átigazolási pletykák

Dragan Gogić nem bírja ki. Muszáj állandóan, mindig, mindenhol fontoskodnia, muszáj a bicepszét mutogatnia és folyamatosan győzködni a szövetséget, a bajnokságban részt vevő csapatokat, meg az egész közvéleményt arról, hogy ki itt a főnök. Más kérdés, hogy már a térdét csapkodja mindenki a röhögéstől, valahányszor sipítani kezd és a büntetésekről csápol.
Ami viszont tény: ez a mai egy olyan kivételes alkalom, amikor a Zvezdát sújtotta nagyobb büntetéssel, mint a Partizant.
A vörösök most 322 000 dinár büntetést kaptak összesen. Az indok: a szurkolók szilárd tárgyakat dobáltak be a pályára, sportszerűtlenül viselkedtek (de finoman fogalmaz...), továbbá pocsék szervezésért. Jaka Blažič pedig külön kapott egy 11 500 dináros csekket, technikai faultért.
A Partizant most "csak" 92 000 dinárra büntette a mindenható elnök, mert a jelen lévő, maroknyi szurkolósereg egy alkalommal pénztárgépszalagot hajított a pálya szélére, továbbá (már az ünneplés alatt) meggyújtottak egy fáklyát.
Ja, és Duško Vujošević sem kerülhette el a sorsát: 34 500 dinár büntetés nem megfelelő öltözékért.

Összedobjuk a zsebpénzt és veszünk Gogićnak egy öltöztethető Vujošević-babát, le- és feladható zakóval.

Ami pedig az átigazolási pletykákat illeti... Ha igaz, akkor nagyon szomorú. :( A KK Partizan el akarja adni - vagy már el is adta - Joffrey Lauvergne-t az orosz Khimki csapatának. Állítólag Todorić elnök maga jelentette be a döntő után, az eladás oka pedig kizárólag a klub rettenetes anyagi helyzete.

Rohadj meg, Gogić. Ez miattad is van.

Én még mindig kétségbeesetten reménykedem, hogy ez csak valami szörnyű pletyka.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése