2014. május 24., szombat

Beharangozó - Jelen SuperLiga és kézilabda-rangadó

Dobpergés és tapsvihar: holnap folytatódik a Jelen SuperLiga. A 29. fordulóban a Partizan a Spartak együtteséhez megy látogatóba Szabadkára. A csapat a Zemun-beli edzőtáborban gyúr a meccsre. Az optimizmus erősen offon van, nemcsak a természeti katasztrófa miatt. Marko Nikolić túl sok mindent nem is tudott hozzátenni a dologhoz, csak annyit, hogy mindent megtesznek, hogy megnyerjék a mérkőzést.

A Partizan az eltelt időben sem hagyta abba a gyűjtést az árvízkárosultak megsegítésére. Immár nemcsak a Humska utcai stadionba, hanem a Zemun kerületben található Gavrilo Princip általános iskolába is lehet vinni adományokat. A Partizan 40 db futball-labdát adományozott azoknak a gyerekeknek, akik az árvízben mindenüket elvesztették.

Ide tartozik még az a hír is, hogy Nemanja Kojićot megműtötték Isztambulban, valamikor jövő hét végén tér vissza Szerbiába. Előreláthatóan július vége-augusztus eleje előtt el sem kezdheti az edzéseket, így ki kell hagynia nemcsak a hátralévő két fordulót, de a teljes nyári felkészülést is.

A Spartak-Partizan mérkőzés holnap 17 órakor kezdődik. A meccset az ArenaSport 1 élőben közvetíti.

Holnap ugyanígy 17 órakor kezdődik a Partizan-Crvena Zvezda kézilabda-rangadó is, de arról már írtam.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése