2017. december 3., vasárnap

ABA Liga, 10. forduló: Budućnost - KK Partizan 86:79

Kitaláltam egy új stratégiát Partizan-meccsekhez. Valahányszor a csapat játszik, keresek a tévében valami ezzel párhuzamosan közvetített meccset (az se baj, ha ismétlés, és lehet bármi, foci, kosár, kézi, vízilabda, Forma 1, vagy akár atlétika, íjászat, tökmindegy, hazai is lehet vagy külföldi), mert ezt a fost már tényleg nem bírom tovább és az élet túl rövid, bazmeg, hogy szar futballra (kosárlabdára, bármire) vesztegessem.
Ezt a kosárlabdának csúfolt förtelmet is úgy néztem, hogy közben ment a tévében a Fradi - Videoton, Marko Nikolić, Marko Šćepović és Danko Lazović premier plánban, még jó, hogy nem hagyom ki.

Nem is bántam meg, egy harcos, szikrázó, élvezetes meccset játszottak, Lazović még gólt is lőtt, de a Fradi jobb volt, erősebb és agresszívebb, megérdemelték a győzelmet. (3:1)

Ami a Partizant illeti…
Á, inkább hagyjuk. Az első negyed nettó emberkínzás volt, a másodikban egy-két alkalommal átvettük a vezetést így 1-2 ponttal, de aztán az is elmúlt. A harmadik úgy volt felejtős, ahogy volt

nézem a meccs alatt készített jegyzeteimet, de csak annyi van bennük, hogy folyton vezet a Budućnost, továbbá “nem történik semmi kiemelkedő”

aztán jött a negyedik.
Ha nincs ez a Fradi-Vidi, meg Lazović góla, lehet, hogy rángógörcsöt kapok. Veličković kihagyott egy akkora ziccert, amit még én is bedobtam volna

pedig kicsi vagyok (170 centi se) és lassú, meg tán utoljára 30 éve volt a kezemben kosárlabda

aztán amikor Átlagszurkoló azt hiszi, hogy ennél nincs lejjebb, Marinković kihagy egy még nagyobbat.
Aranyapáim.
Veličković, bazmeg, ELHÚZOL A PICSÁBA ÉS VISSZAVONULSZ, MOST! Öregem, te már többet ártasz, mint használsz.
Marinković, édes fiam, te meg húzzál el külföldre, ahogy csak tudsz. Bárhova. Olaszokhoz, németekhez, oroszokhoz, törökökhöz, spanyolokhoz, görögökhöz, bárhova. Csak itt ne maradj, mert itt már csak visszafejlődsz.
Ugyanez rád is vonatkozik, Andrić fiam.
Most pedig megosztom veletek a kosárlabdameccs legemlékezetesebb pillanatát.



Igen. Lazović gólja.
Sziasztok.

A bajnokság jelenlegi állása:
1. Budućnost 19 pont
2. Cedevita 17 pont
3. Crvena Zvezda 16 pont
4. Partizan 15 pont
5. FMP 14 pont
6. Igokea 13 pont
7. Petrol Olimpija 13 pont
8. Mornar Bar 13 pont
9. Mega Bemax 12 pont
10. Cibona 12 pont
11. Zadar 12 pont
12. MZT Skopje 12 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése