2015. március 25., szerda

Menesztették Marko Nikolićot

Már nagyon lógott a levegőben, egyesek szerint már tegnap nagyon meg akartak volna szabadulni a trénertől, de a csapat vezetősége nem tudott közös nevezőre jutni, végül mára napolták el a döntést.
Ma pedig kerek perec kirúgták a trénert.
A csapat kiadott egy közleményt is, amelyben arra hivatkoztak, hogy az eredmények elmaradnak a várttól és úgy látják, emiatt a csapat esélyei rosszabbak lehetnek a bajnoki címre.

Ti mocskos férgek, ti nyomorult SNS-seggnyaló barmok, ti árusítottátok ki a fél csapatot, ti adtátok el Lazovićot, Škuletićet, Pantićot és Stankovićot. Megmaradt Kojić, meg a csecsemőkorú Šaponjić, ennyivel pedig még egy Mourinho-kaliberű edző se tudna csodát művelni.* Most pedig gerinctelen görények módjára rákenitek az egészet Marko Nikolićra. 
Ti rohadt, korrupt patkányok, csak nem Acika bácsi szólt le nektek is, hogy kurvára intézkedni kéne az ő szájíze szerint, különben összeakasztjátok vele a bajszot és még azt a füttyenetnyi támogatást se kapjátok meg, ami még talán járna? Rohadék, gyáva szarháziak. Hogy szakadna rátok a Genex Torony. Meglesz még ennek a böjtje, ti pedig azt is bánni fogjátok, hogy kibújtatok az anyátokból.

Egyelőre senki sem nyilatkozik, ami biztos, hogy Marko Nikolić utódja már meg is van Zoran Milinković személyében.



Mester,
Nagyon köszönünk mindent. Köszönjük a temérdek, kőkemény munkát, a hitet, az elkötelezettséget. Azt, hogy a médiában mindig úriember maradt. Azt, hogy embert faragott a játékosokból. Azt, hogy a förtelmes körülmények ellenére szolgálta a csapatot, akkor is, amikor már mindenki más otthagyta volna az egészet a fenébe. Mester, egészen biztos vagyok benne, hogy fog találni olyan helyet, ahol ennél százszor, ezerszer jobban meg fogják becsülni.
Minden jót!

*A világért sem kérdőjelezem meg sem Kojić, sem Šaponjić tehetségét vagy elhivatottságát. Mindkettő remek csatár és isteni szerencse, hogy a Partizanban játszhatnak. Csak kurvára kéne melléjük még valaki, inkább valakik, mert nagyon tisztességtelen elvárás ezzel a két játékossal szemben, hogy ők cipeljék a hátukon az egész csapatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése